Kozijntjesstraat 11 – 9000 Gent

 

Dit gerestaureerd herenhuis is gelegen aan Portus Ganda.

De woning is uitgerust met alle moderne technieken, condensatieketel en volledig vernieuwde verwarming en elektriciteit.  Zowel het dak als de voor- en achtergevel zijn geïsoleerd.

De authentieke elementen zijn behouden en gerestaureerd. Als afwerking zijn gelijkwaardige materialen gekozen zoals: eiken deuren, parketvloeren, natuursteen…

Bijkomende elementen zijn een houtkachel op het gelijkvloers, jacuzzi in de ruime badkamer, wijnkelder met authentieke tongewelven en een zuid-gericht zonneterras met een prachtig zicht over de omgeving.

De woning is zeer rustig gelegen, in een kleine straat met weinig tot geen doorgaand verkeer. Op de grens van het autovrij gebied (zie mobiliteitsplan in bijlage).

Door de openheid van de omgeving (jachthaven, Julius de Vigneplein, Coyendanspark) zou men vergeten dat de woning zich op 500 meter wandelafstand van de Sint-Baafskathedraal en de talloze monumenten van de historische binnenstad bevindt.

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden, vaak vlak voor de woonst of op het naast gelegen Julius de Vigneplein.

De woning kan aangekocht worden onder klein beschrijf (slechts 5% registratierechten).

Gent blijkt met een gemiddelde jaarlijkse prijsstijging van 4% al jaren een solide investering. Bij deze woning kan dit na de voltooiing van de werken aan de Reep nog een stuk hoger liggen.

https://stad.gent/mobiliteit-openbare-werken/openbare-werken-uitvoering/nederschelde-reep-bisdomkaai

http://www.logic-immo.be/nl/immo-nieuws/wonen-in-gent-25599.html

http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20130909_00732957

http://www.standaard.be/berekenen/huizenprijzen

 

€ 539000

Grondoppervlakte

70 m²

Bewoonbare oppervlakte

235 m²

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

1

Oppervlakte terras

8+20 m²